Skaffa övervakningskameror och personlarm till företaget

IT-säkerhet är på tapeten just nu, men det är också viktigt att du som företagare säkerställer en trygg arbetsmiljö på fler plan. Övervakningskameror och personlarm är enkla, men effektiva åtgärder. Det ger dina medarbetare mer trygghet, samtidigt som du minskar risken för att utsättas för intrång.

Förebygg problemen och låt arbetsplatsen vara en säkert plats. Här får du lära dig mer om smarta lösningar.

Tryggt med personlarm

Det är tråkigt att företag ens ska behöva tänka på larm och övervakningskameror, men det är en del av verkligheten idag. Personlarm är ett smart sätt att säkerställa en trygg arbetsplats.

Ett tips till dig som driver företag och letar personlarm är att kontakta Axel Group som är specialiserade på just företagssäkerhet. Läs mer och se våra personlarm och övriga larmtjänster. Med tanke på att snatterier är ett stort problem inom framför allt handeln är personallarm en enkel säkerhetsåtgärd.

Eller välj att få en helt skräddarsydd lösning utifrån de krav och behov som finns på just ditt företag.

Övervakningskameror och larm

I tider då företag investerar i IT-säkerhet kan andra typer av hot lätt glömmas bort. Det är naturligt att lösningar för att skydda den interna IT-verksamheten tas i bruk eftersom att vardagen numer är digitaliserad.

“Hoten mot it-systemen ökar i takt med att samhället blir allt mer digitaliserat.”, SVT.se.

Företag väljer alltså att investera i IT-säkerhet mer än tidigare, vilket kan leda till att andra typer av hot lätt blir glöms bort. Till exempel hotfulla situationer som snatteriförsök eller inbrott på natten.

Vissa arbetsplatser är särskilt utsatta för ligor som åker runt och stjäl utrustning. Då är det smart att satsa på övervakningskamera. Det hjälper till att kontrollera den dagliga verksamheten.

Scroll to top